~Jean d’Arc Living


Ik heb mezelf weer eens verwend!
En het tijdschrift gekocht van Jean d’Arc Living!
.


Als ik zo door het blad heen kijk en lees
dan denk ik
”WAUW!!!, Zó wil ik ons huis ook inrichten”
Witte planken vloeren, witte meubels, en
witte houten panelen tegen de muren.

 


Maar dan kijk ik naar mijn eigen spullen,
mijn antieke eiken kasten, mijn mooie eiken vloeren.
.


En dan denk ik altijd weer;
“Ik wil mijn kasten en de vloer helemaal niet wit schilderen”
Zonde van het mooie eikenhout”

 


En toch vind ik het helemaal super,
Twijfel, twijfel en nog meer twijfel!
Hebben jullie dat ook wel eens?

      .. . .

16 opmerkingen:

 1. Heej Anna,

  Heel herkenbaar maar probeer lekker dicht bij jezelf te blijven want voor je het weet gaat je gevoel alle kanten op met al die inspiratie hier in blog.
  Maar uit ervaring weet ik ook wel dat dit niet altijd mee valt, succes;-)

  Lieve groet Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die twijfel hangt hier ook regelmatig in huis. Maar als je het hout zo mooi vindt dan zou ik het lekker zo laten. Maar dromen mag altijd en dat mooie tijdschrift kan daar goed bij helpen.
  Groetjes van Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ja die twijfel, zal wel blijven ook denk ik..Maar blijf gewoon bij jezelf, wat JIJ mooi vind en geniet verder van het blad.♥ Ik zie ook wel eens een stijl in een blad of bij iemand thuis, en denk dan...mmm mooi♥♥....voor hun maar voor mij blijf ik lekker met ivoor en rose :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je ons een kijkje in het blad laat nemen.
  Twijfel is denk ik iets wat bij iedereen weleens gebeurt.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het liefst zou ik wel 12 verschillende huizen inrichten. Ik probeer, wanneer ik iets erg mooi vind, er een klein onderdeel uit te halen en dat wel te kopen of te maken. Ik vind de witte vloeren ook prachtig, maar heb ze niet. Wat ik nog het allermooiste vind zijn de koffers. Nu, die zou ik evt. kunnen aanschaffen of kijken wat ik al in huis heb aan dit soort koffers en dat toepassen. Maar dat doe jij waarschijnlijk allemaal ook al. Groeten van Geri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik twijfelde ook heel lang om mijn kast wel of niet te witten.
  Maar het gaat binnenkort toch echt eens gebeuren denk ik.
  Maar het blijft moeilijk.
  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die twijfel herken ik zeker. Als het éénmaal wit is kun je zeer moeilijk terug maar ik heb bijna al mijn meubels wit gemaakt en er nog geen moment spijt van gehad. Maar het is jouw thuis en dus belangrijk dat je je er ook thuis voelt....nog even door dubben dus.
  Succes, groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Neee Anna jou huis is geweldig zo,ik heb zo genoten van je huisje,denk ernog steeds aan,tuurlijk is dit prachtig,maar wat jij hebt ook,ik heb dit nummer ook besteld,ben verslaafd aan het blad haha,maar je kunt altijd nog veranderen als je wilt en over gaan op wit,maar echt zoals jullie huis nu is,is het ook een droomhuis en kijkhuisje,lieve groet Joke en een fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben ik weer even,maar ik snap je twijfels wel hoor,wat Kleurrijk naar je tikt,zou een goeie wezen voor ons,meer huizen en allemaal een andere stijl,de 1 wit,de ander zoals je het nu hebt en nog 1 voor kleur haha,ik moet zeggen dat ik door alle blogs ook soms niet meer weet wat ik wil,de ene keer denk ik dus aan kleur,dan weer aan wit en grijs,zucht moeilijk allemaal hoor,maar wat ik eerder tikte over je huis nu,dat meen ik echt,ik vind jullie een prachtig huis hebben en zo zou ik het ook wel willen,ben weer weg haha,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken die twijfels. Op al die schitterende woonblogs zie je zoveel moois dat het moeilijk is om niet iedere keer een klein beetje je stijl aan te passen. Maar ik hou het voorlopig bij het lezen van de blogs en magazines en heerlijk fantaseren.
  Lieve groet, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb 'm vandaag ook binnen gekregen, de JD, da's nog eens genieten hé!!!
  Ik heb er in het begin ook heel erg over getwijfeld maar ben nou blij dat ik het gedaan heb, hier is ondertussen alles wit, héérlijk!!! Maar je moet doen waar jij je goed bij voelt.
  Liefs Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier zijn een paar spullen wit gemaakt (salontafel, spiegel...) maar mijn kasten......daar twijfel ik ook nog even over ;))
  Groetjes van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hello dear Anna, magazin jdl is very nice!!!I have jdl and I'm happy:))
  Have a nice evening
  Fleurette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou Anna, die twijfel herken ik zeker. Ook ik vind de stijl van JDL prachtig maar niet erg praktisch al dat wit. Ik geniet ook erg van dit tijdschrift en haal er regelmatig leuke styling ideetjes uit. Laat het gewoon even rustig bezinken! Fijn weekend gewenst zovast, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had tot voor 2 dagen terug nog nooit van dat tijdschrift gehoord... Wauw een tijdschrift dat helemaal gemaakt lijkt te zijn voor mij... (en nog een groot aantal personen!!) echt te gek.. heb er dan ook 2 besteld.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 16. PS, nooit iets doen waar je niet achterstaat, gebruik het als inspiratie en geef er je eigen draai aan (lekkere mooie houten vloeren bijvoorbeeld!).

  BeantwoordenVerwijderen

-

Bedankt voor het achterlaten van 'n berichtje!
I love to read your comments..

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.