~JDL..

JDL 5


Ik heb gisteren de nieuwe JDL gekocht,
maar ik heb nog steeds geen scanner aangesloten
dus ik heb foto’s op internet gevonden
om jullie ook een beetje mee te laten genieten!
Fijne Zondag!!! XXX

 JDL 1 JDL 2 JDL 3 JDL 4jdl

8 opmerkingen:

 1. Hij is weer mooi he!!....ik geniet er altijd weer van ......groetjes fijne zondag....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto´s! prachtig
  Wat is een JDL?
  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heeeeeerlijk sfeertje!!!!!!
  liefs Irma en een fijne zondag ga je vandaag klussen???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf weer is de JDL,ik kan er geen genoeg van krijgen,heb gister perongeluk het bordenrek ervan gekocht,ik ging voor wat anders haha,maar nu word het weer droog brood kauwen whahaha,fijne zondag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Anna,
  Is JDL een woontijdschrift. Mooie inspirerende foto's. De foto's van de kippen die je meestuurde daarvan lijkt die ene zwarte wel wat op mijn kippen, die van jouw mist alleen zijn baardje. De mijn heten Antwerpse baardkrielen. Maar je hebt gelijk de prachtige groene glans in het zonnetje is heel mooi. Vond trouwens die zwarte dons, die je stuurde ook heel mooi. Blijft die zo, wel apart! heb jij ook zo'n last van vogelluis. Nou maak ik het kippenhok elke ochtend poepvrij en doe met een schuurspons de zitstok en plank af en toch luis. Als ik het schrijf krijg ik al de kriebel. heb al gespoten en de kippen onder hun vleugels gedruppeld, maar het is bijna niet uit te roeien. Een zo'n bus om te sproeien kost 20 euro en geloof het of niet heb deze zomer al wel vier van die bussen weg staan spuiten. Alle zittestokken en riggels van het hok. Nu kreeg ik weer een poeder waarvan ik een papje moet maken om de riggels aan te smeren. maar ik steek mijn hoofd niet in dat hok want dan zit ik direct onder. Hoe los jij dat op? Of heb je ze helmaal niet. Bij mijn andere kippen had ik het ook niet, maar bij deze... verschrikkelijk!!
  Fijne dag nog en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeanne d'Arc Living afgekort JDL is een extra dik engelstalig tijdschrift uit Denemarken.
  deze komt 8x per jaar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Joke
  hihih per ongeluk!?
  Gôh, Dat heb ik nou nooit...hihi
  Ik klus heel veel en daardoor heb ik wel eens plakkerige handen, en als ik dan ga winkelen? tja dan blijft er vanalles aanhangen...LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Anna,
  bedankt voor de tip, is dat spul te koop bij de drogist of moet je bij een Welkoop, Boerenbond of dierenzaak zijn? Ik ken de naam wel vroeger toen ik nog schapen had deden we bij de bevallingen de trektouwtjes altijd in een emmer met water en een ontsmettingsmiddel. Misschien dat ik daar de naam van ken.
  Dank ook voor het antwoord wat JDL is. Kun je dat tijdschrift ook in de winkel kopen? Wat een gevraag hè?! Fijne avond nog, lieve groet Marja
  Fijne

  BeantwoordenVerwijderen

-

Bedankt voor het achterlaten van 'n berichtje!
I love to read your comments..

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.